• Aanbouw en Nieuwbouw

  Aanbouw
  De bouw van een serre of aanbouw aan uw woning (of kantoor) is bij GT Bouw Service in ervaren handen. Dankzij ons aangesloten netwerk van specialisten nemen wij u ook alle aanverwante klussen uit handen. Wij werken efficiënt en vakkundig. Bij GT Bouw Service bent u dan ook altijd verzekerd van maximale aandacht. Vanaf het eerste advies en tot het feilloze eindresultaat.

  Nieuwbouw
  GT Bouw Service is uw allround partner voor de meest uiteenlopende bouwklussen. Of het nu een rijtjeswoning of een vrijstaande villa moet zijn: wij klaren de klus. Wanneer u voor GT Bouw Service kiest, dan gaat u voor maximale betrokkenheid, aandacht en een uitstekend resultaat.
  Wij werken voor zowel Verenigingen van Eigenaren als aannemers en particulieren. GT Bouw Service bewijst zijn meerwaarde als adviseur en uitvoerende partij in een ruim aanbod van disciplines. Wij zijn uitvoerig gediplomeerd en het resultaat is altijd feilloos. Onze efficiënte werkwijze en onze scherpe prijsvoering zijn de redenen dat wij veelvuldig worden ingeschakeld voor onderstaande diensten:
  • Aanbouw
  • Nieuwbouw
  • Dakopbouw

  Verbouw en Renovatie

  GT Bouw Service voert vele verbouwingen en renovaties uit. Alle vormen van verbouw of herstel zijn bij ons in ervaren handen. Dit geldt voor zowel uw interieur als exterieur. Naast onze efficiënte en vakkundige werkwijze, zijn wij – vanaf de start van het project – ook een meerwaarde als adviseur. Wij tackelen problemen voordat deze zich voordoen. Bij GT Bouw Service bent u altijd verzekerd van maximale aandacht en een feilloos eindresultaat.

  Timmer- en metselwerken

  GT Bouw Service is een jong en dynamisch bedrijf. Dat al ruim 20 jaar ervaring heeft in de traditionele woningbouw en verbouwingen. Wij werken voornamelijk in de particuliere sector en vinden het een uitdaging om uw verbouwing tot een succes te maken. Uw wensen kunnen wij van A tot Z verwezenlijken en daarbij staat tevredenheid bij ons bovenaan. Wie bouwplannen heeft, en zoekt een betrouwbare partner met ruime ervaring. Een bouwer waarmee U uw eigen ideeën kunt bespreken. Met jaren lange ervaring en concurrerende prijzen. Dan bent U bij GT Bouw Service aan het juiste adres.
  Door een toenemende vraag in de markt voor het realiseren van grotere karweien, zijn wij een intensief samenwerkingsverband aangegaan met zelfstandige onderaannemers. Deze ondernemers zijn gericht op het gebied van timmerwerk, elektra, verwarming, stukadoorswerk, loodgieters werk, metselaars, voeg en tegel werk. Hierdoor is een formule ontstaan waar U als klant 1 totaalconcept krijgt aangeboden. Door deze organisatievorm beheersen wij de kosten, zijn er korte communicatielijnen, snelle doorlooptijden en is er sprake van één aanspreekpunt. Tevens kunnen we door deze opzet concurrerend blijven werken, waarbij continuïteit, conforme prijzen, strakke planning en rendement worden gewaarborgd.
  GT Bouw Service gaat altijd voor een goede service en een klantgerichte oplossing. Tevens kan elke klant rekenen op vakmanschap en een optimale inzet voor elk project, groot of klein.

  Betonwerken

  Onze werken bestaan voornamelijk uit:

  • Het stellen en storten van funderingen, incl. liftputten, poeren etc.
  • Het stellen en storten van i.h.w.g. betonvloeren.
  • Het leggen van prefab vloeren en het afstorten van deze vloeren.
  • Het onderstempelen, leggen en afstorten van breedplaatvloeren.
  • Het stellen van prefab balkons, galerijplaten, trappen.

  Wij kunnen al uw werken aannemen inclusief:

  • het leveren en storten van beton
  • het leveren en aanbrengen van de wapening,
  • het leveren van pomp en kraan,
  • het leveren van onderstempeling en overige materialen en materieel.

  Kortom:
  Uw complete betonwerken goed uitbesteed.

 • Bouwkundig Advies, Projectbegeleiding en Calculatie

  U wilt graag bouwen of laten bouwen op een ontspannen manier? GT Bouw Service is daarbij uw partner.

  GT Bouw Service, dat er niet voor terugdeinst een eerlijk advies te
  geven. Het is onze doelstelling om elk bouwproces zodanig te optimaliseren zodat de kosten, de kwaliteiten en het gewenste resultaat uitstekend op elkaar worden afgestemd.
  Die optimalisatie bereiken we door, vóór de bouw, aandacht te besteden aan het afstemmen van alle partijen op het werkproces, waardoor het gewenste resultaat bereikt wordt.

  En… het bespaart u tijd én geld.

  Primair in dit proces is het voor alle partijen – en zeker voor u als opdrachtgever – van belang om zo efficiënt mogelijk samen te werken. Van architect tot stukadoor. De basis van een goed bouwproces is immers niet alleen het kiezen van de juiste materialen en de juiste prijs, maar zeker ook het bij elkaar brengen van kennis en ervaring van de bedenkers en de uitvoerders.

  Elke fase in het bouwproces wordt door GT Bouw Service getoetst aan de wensen van de opdrachtgever, uw wensen dus.